Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Hemlängtan!

 

Nu i helgen drar Vätternrundans festligheter i gång och Motala förvandlas till världens cykelmecka! Jag får alltid extra hemlängtan när rundan drar igång. Jag är uppvuxen i Motala och Vätternrundan har varit en stor del av min uppväxt! Jag började som funktionär tidigt, sen jobbade jag ideellt med tjejvätterns utveckling och självklart har jag cyklat ett par gånger. Jag älskar hur den lilla staden Motala samlar tusentals cyklister från hela världen och alla åskådare som kommer för att stödja sina cyklister.
DCIM100SPORT

För fem år sedan drog jag med mig ett gäng amerikanare för att cykla Vätternrundan och det var en helt otrolig upplevelse. De var väldigt imponerade av hur bra organiserat och välskött rundan var. Naturligtvis gillade de bullarna, lasagnen och saltgurkorna också! Jag kände mig oerhört stolt över Vätterrundans jobb, Motalas välkomnande och alla funktionärer som jobbar otroligt hårt för att alla cyklister ska få en så njutbar tur som möjligt!vr2

I år fyller Vätternrundan 50 år och det är helt otroligt hur rundan har utvecklats och hur många som vill komma och cykla varje år. I år är det över 23 000 som har anmält sig och tänk att det finns tre tappra cyklister som har cyklat varje år. Totallt är det 520 255 cyklister som har cyklat sendan starten 1964! Helt otroligt!
Jag kollade nyss vädret inför helgen och det verkar som det kommer bli okey, lite blåsigt så håll i styret. Vi hoppas ju natuligtvis på sol och skönt väder men vi kan ju inte rå över vädret så klä er efter väder och njut av att cykla!

Jag vill önska alla cyklister LYCKA TILL, kör hårt och var rädda om er!

Tilda Loftin
Tilda är en personlig tränare, massage terapeut, och fitness instruktör. Hon bor i Mill Valley, ett stenkast från San Francisco och älskar att cykla längst kusten på hennes röda Specialized! Cykling är hennes passion och hennes mål med denna blogg är att inspirera och dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Lämna en kommentar