Tjejernas cykel-PT
Svenska Cycling Plus
Tjejernas cykel-PT

Kaffesugen och ny hemsida

Kaffeabstinens…. Som vi alla vet så är ju vi cyklister ganska kaffeberoende. Kaffe och fika är en del av vår kultur! 🙂 Det går ju inte att komma ifrån att kaffe och fika är en viktig del av vår träning. Tyvärr så finns inte den härliga traditionen här….. Ordet fika finns ju inte ens i den engelska ordlistan! Här stannnar man och tar en Cola och snickers i bästa lag men annars är det segt på fikafronten.

Som gravid så dricker jag inte kaffe även om jag har fuskat lite de senaste dagarna för att klara dagen och stilla mitt begär. Man kan dricka kaffe som gravid men jag har valt att inte göra det. Enligt Livsmedelsverket kan man dricka 3 koppar kaffe eller motsvarande 300 milligram koffein per dag. Tänk också på att läsk, te och sportdrycker kan innehålla koffein också.

photo 2-3 Peet’s är snäppet bättre än Starbucks! 

 

 

Jag läste en väldigt positiv undersökning från Internal Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism härromdagen att kaffe före träningspasset inte bara ger en skön kick under passet den hjälper även förbränningen efter passet. Ett gäng cyklister drack en espresso innan en timmes cykelpass och de förbrännde 15% mer kalorier! Så en stor kopp kaffe innan passet ger susen!

 

 

 

 

 

 

Nu är äntligen min nya hemsida klart och jag är supernöjd! Kolla gärna in den www.coachtilda.com  Jag jobbar mycket med online träning och har både klienter här i USA och i Sverige och det funkar kanon. I nästa blogg kommer jag berätta om en klient som med hjälp av cykling och crossträning gått ner i vikt och förändrats sitt liv!

photo 1

 

Tilda Loftin
Tilda är en personlig tränare, massage terapeut, och fitness instruktör. Hon bor i Mill Valley, ett stenkast från San Francisco och älskar att cykla längst kusten på hennes röda Specialized! Cykling är hennes passion och hennes mål med denna blogg är att inspirera och dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons