Tjejernas cykel-PT
Svenska Cycling Plus
Tjejernas cykel-PT

Nyårslöften

Nu är det den 26 januari. Hur många av er håller era nyårslöften som ni lovat? Snart har hela januari gått och jag hoppas ni som lovat på heder och samvete att göra en hälsosam livsstilsförändring fortfarande hänger i 🙂

Jag både gillar och ogillar nyårslöften. Det kanske låter konstigt men som personlig tränare gillar jag det för många har en bra plan, kör hårt och gör en hälsosam förändring. Men samtidigt så är det en svår period för en tränare för att många vill så mycket och kör för hårt, sätter orimliga mål och tyvärr misslyckas.

IMG_2701
Det tar 21 dagar att skaffa sig en rutin så om ni alla har hängt i ordentligt med era nyårslöften så fortsätt och jobba hårt med det! Det är just nu som många har svårt att fortsätta och många tappar motivationen. Många vill så mycket och vill ha resultat direkt och får de inte det så ger det upp. Att vara hälsosam är en livstil. Det finns inga “quick fix” som håller i längden och det är något som man dagligen får jobba på. Nu menar jag inte att det är något man ska stressa över hela tiden men jag tycker att det alltid ska finnas i bakhuvudet att dagliga beslut påverkar hälsan.
Här kommer tre tips som kan hjälpa dig att hålla motivationen uppe och lyckas med dina nyårslöften
-Se detta som en livsstil och inte tillfällig förändring. Gör små förändringar som håller i längden. Träna sånt som du tycker är roligt och ät nyttig mat som du gillar då kommer du garanterat lyckas!
-Sätt både korta och långsiktiga mål. Att nå mål är motiverande så har man kortsiktiga mål kan det hjälpa nå det långsiktiga målen. Att sätta rimliga mål är inte alltid lätt så be gärna en tränare eller en coach om hjälp.
-Skriv dagbok. Skriv ner träning, matdagbok, känslor och andra tankar beroende på vad nyårslöftet är. Men det är viktigt att dokumentera och att sedan kunna gå tillbaka och se vad man gjort och vad man lyckats eller misslyckats med.

Lycka till och kämpa hårt!
Tilda

Tilda Loftin
Tilda är en personlig tränare, massage terapeut, och fitness instruktör. Hon bor i Mill Valley, ett stenkast från San Francisco och älskar att cykla längst kusten på hennes röda Specialized! Cykling är hennes passion och hennes mål med denna blogg är att inspirera och dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons